maanantai 11. kesäkuuta 2012

Summer time

Huhuhuu tää kesäloma oikeesti tuntuu kivalt :) Mut aika menee niiiiiiin nopeaan :(!
Mut täs on muutamat kerrat kerenny terassilla käymää, kunnes tuli nää tyhmät pitkät sateet...
Ja sit ah se tunne ku söi kesän ekan pehmiksen, feels so goooood. Muutenki oon ton pupun kans puuhaillu kaikkee kivaa, mm. syöty syöty syöty syöty ja juotu :D ja kateltu leffoi tälläsel sateisel sääl.





Okei muutamat kerrat on tultu baarissaki käytyy ja juotuu siel sit yölläterassil tälläsii söpöi ja ihanan makusii drinkkei :)


Plus ai että ku käytiin ekaa kertaa tuolla mikkelin uudessa rocki baarissa ni omnomnom :3. Taitaa tulla mun vakkari baariks seki. Ja hehehe kulti osti tollasen kivan kannun täynnä tota keltasta juomaa mikä oli kans hergguuuuuuu ☻♥.



Ainiiin ja oonhan mä käyny jopa maalailemassa vielä ku paisto kivasti aurinko ja sit sen jälkee kulti vei syömää kinkkimäniiiiii. Ollaa siis oikeesti syöty ihan älyttömästi tän parin viikon aikana :D kokoaja jotai mäkkipizzakinkkimäni safkaa..... se siitä rantakuntoon 2012, pikemminki varaslähtö talven rasvakertoimen hakemiseks DD:D:D.



Ja koska en kertonu vissiinkään mut päättäreistä ni käytiin siis tampereella kultin kans ja siitä sit viellä jyväskylään juomaan kahvit ja illalla takas mikkeliin ja ottamaan vähä kupposta ja moikkailemassa kavereita plus ajelemassa. Ihan jees sanoisinko :) Vaikka helsinki ois ollu nii ihana tänäki vuonna, mut ku satun lähtee alle kahen viikon päästä kreikkaa ni sinne piti sääästää rahaaaaaaa, yhyy.


Olin vähä mustissa öröröröör ja sit mul oli tollane söpö pikku pinkki laukku♥ love it.

Ainiii ja meno matkal ainaki sato kokoaja vettä :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti